Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Runnin Kartanohotelli ja Vesipehtoori-kokoustila.Runnin Kartanohotelli ja Vesipehtoori-kokoustila.

Karppisten Sukuseuran sukutapaaminen
 oli  Ylä-Savossa RUNNILLA
23.8.2014.

Tapaaminen sujui leppoisissa merkeissä.

Puheenjohtaja Terttu Karppinen toivotti osallistujat tervetulleiksi jo ovella kätellen ja tervetulopuheessaan.

Perinteisesti laulettiin kyseisen maakunnan laulu eli tässä tapauksessa Savolaisten laulu.

Ilmari Karppinen kertoi mestarihiihtäjä Klasu Karppisesta ja hänen kilpaurastaan.
Hannu Karppinen kertoi sukuhistoriasta ja kirjansa Rummukkalan Raivioita lähtökohdista.

Musiikkia esitti Mikko Karppinen perheineen ( Tiina ja Rauno Karppinen). Musiikki sai jalat heilumaan ja hymyt kasvoille.
Anna-Liisa Cederberg esitti poikansa kanssa savolaisia vitsejä ja arvoituksia.

Monelle jäi myös mieleen kun kunniajäsenemme ja entinen puheenjohtajamma Jaakko Karppinen soitti Säkkijärven polkkaa jollakin pienellä esineellä, joka näytti pöökikorkilta.
Tilaisuuden lopuksi laulettiin Kainuun Marssi.

Vielä juotiin lähtökahvit.

Järjestäjille jäi tunne, että tilaisuus oli rento ja välitön.

Mikko Karppinen rummuissa ja äiti Tiina haitarissa ja isä Rauno bassossa.Mikko Karppinen rummuissa ja äiti Tiina haitarissa ja isä Rauno bassossa.

Hannu KarppinenHannu Karppinen

Ensi vuonna  2015 otetaan uusiksi virallisen sukukokouksen merkeissä. Kokouspaikasta tietoa keväällä 2015 ilmestyvästä

Sukuviestistä ja näiltä sivuilta.